Social Media Zoeken Partners

Coehoorn communicatie

AdresMail JanJanarendz.nl
19 Januari 2017 - 14:18

Weer een nieuwe move

Weer ga ik iets nieuws doen. Na twintig jaar Leeuwarder Courant, twee jaar zzp en drieënhalf jaar provincie Fryslân neem ik het heft weer in eigen handen.

Samen met Leeuwarden-Fryslân 2018 (Culturele Hoofdstad) zijn we mooie plannen aan het maken. Daarnaast doe ik de research voor een driedelige documentaire voor de NTR over de komst van fonteinen in de elf Friese steden. Over beide projecten later meer.

In maart vertrek ik dus bij de provincie Fryslân. Dan ben ik er drieënhalf jaar algemeen woordvoerder geweest. Een boeiende en leerzame tijd. Als journalist kreeg ik een prachtige kans om in de keuken van het openbaar bestuur te kijken. Dat zouden meer redacteuren moeten doen.

Tegelijkertijd kreeg ik een gratis opleiding tot communicatieadviseur. Het was een geweldige tijd met veel jonge en creatieve mensen om me heen. Echt genieten. Bedankt collega’s (op de foto bij mij thuis in Beetsterzwaag), ik ga jullie nog vaak opzoeken!

Maar de baan was tijdelijk. Als er dan weer wat moois voorbijkomt, moet je die kans grijpen. Bovendien ben ik zzp’er in hart en nieren. Veel vrijheid, verschillende opdrachtgevers en zelf plannen maken, daar krijg ik enorme energie van.

Vorige blogVolgende blog